Ume Open – Nivå 2

Registrering är nu öppen för den mest nordliga tävlingen på touren. För första gången arrangeras Ume Open som denna säsong endast består av en singeltävling och det kommer bli en riktigt härlig lördag med mycket spel, skratt, glädje och spänning som avslutas med en bankett efter tävlingen. Tävlingen arrangeras av Umeå Cornhole och kontaktperson för tävlingen är Oscar Henriksson.

Tävlingen

Datum: 13 april 2024

Lokal/adress: IKSU sport, stora innebandyhallen. IKSU Sport, Sportgränd, 907 36 Umeå

När ni kommer till IKSU kan ni förklara i receptionen att ni är tävlande eller publik till tävlingen och de kan då vägleda er till hallen.

Inom Umeå tar man sig enkelt till lokalen via busslinje 8 och busslinje 5 där man kan hoppa av på stationen växthuset, därifrån är det 5 minuter promenad till lokalen. Man kan även ta busslinje 2 som ansluter på hållplatsen IKSU-hallen. Fråga busschaufför när ni stiger på att bussen passerar dessa hållplatser för att vara säker på att ni hoppar på bussen i rätt riktning. Alla dessa bussar går från Vasaplan som ligger mitt i centrum. För att enkelt se när bussar går inom Umeå kan man använda sig av appen Ultra. För alla som kör bil så finns det gott om parkeringar utanför arenan.

Spelupplägg: Gruppspel uppdelat i olika grupper följt av A-slutspel (antal spelare till A-slutspel beror på antalet deltagare) och B-slutspel (resterande spelare)

Schema: Registrering sker mellan 09:00 till 09:45 och tävlingen drar igång kl 10:00. Mer info kommer närmare tävling.

Lunch: Förutom att vi kommer sälja fika och toast i lokalen så kommer det på IKSU även finns restaurang där man kan äta och det finns även pizzerior, Ica och Coop 10 minuters gångavstånd från lokalen.

Liveresultat och livestream: För att se liveresultat, klicka här. För att se livestream, klicka här!

Anmälningsavgift:
Från 18 år och upp 220kr
Under 18 år 100kr
Kan betalas i förhand genom att skicka en swish till 0761084334 och skriva Ume Open Cornhole i meddelandet. Man kan även betala på plats vid registrering. Kontanter och kort mottages ej.

Anmälan:

Bankett

En bankett kommer att styras ihop på kvällen efter tävling. Banketten kommer vara på en central restaurang och pub där det ska finnas möjlighet till aktiviteter för de som inte fått nog av tävling för dagen.

För att anmäla sig till banketten kan man meddela detta till Oscar Henriksson, se mail nedan.

 

Kontakt: Kontaktperson för Ume Open (både tävlingen och banketten) är Oscar Henriksson som du kan nå på 0761084334 eller oscar.henriksson@hotmail.se