Inför Svenska Öppna Cornholemästerskapen 2021

Välkommen 13 – 15 augusti till Härnösand

Läs mer om evenemanget Svenska Öppna Cornholemästerskapen här: https://fb.me/e/1B5QcdvOT

Se registrerade spelare: https://tinyurl.com/schf2021

 

Vi firar fem år och planen är att spela på Härnösands Arena eller i park i anslutning till arenan.

 

Covid-19
Även i år följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och vi kommer anpassa oss till de rekommendationer som råder i mitten av augusti. De kan både vara strängare och friare än nu, vilket gör att anmälan inte är bindande för någon part. OM det blir ett max-tak på antal deltagare kommer principeen ”först till kvarn” att gälla, så anmäl er snabbt!
Klasser och speldagar
Du kan bara spela i en dubbelklass och en singelkalss. D.v.s du kan inte spela både dubbel öppen och 7-meters. Men du kan spela t ex öppen singel och elit dubbel om du vill.
Öppen klass
Här spelas alla glada amatörer, nybörjare och de som fokuserar på folkfesten. I den här gruppen stöttar och hjälper vi varandra under matcherna. Här spelar vi för att det är roligt och resultatet är inte så viktigt.
Elitklass
För de som vill ha större utmaningar och spela mot de bästa. Här spelar man om både den stora äran att titulera sig svensk mästare i Cornhole och prispengar som baserar sig på antalet deltagare.
7-metersbana

Nytt för i år är att vi har en 7-metersbana. Det är en bräd-längd kortare än ordinarie 8.23m.  Denna klass riktar sig till ungdomar upp till och med 15 år, 60+:are som känner att orken inte räcker för fullängd och parasportare.

Om vi får fler än sex deltagare i respektive klass (ungdom, 60+ och parasport) kommer de spela enskilda serier. Är det färre än sex anmälda slås de ihop med andra 7m-klasser.

Juniorklass
Upp till 12 år och spelar på en banlängd om 5.80m (dvs två brädlängder kortare). Anmälan är gratis och Willys ger priser till alla.

Tack till de sponsorer som underlättar vår utveckling!

Stötta dem – de stöttar oss!