Pressrelease: Mäklarhuset kliver in som huvudsponsor!

Mäklarhuset i Härnösand kliver in som huvudsponsor för Svenska Öppna Cornholemästerskapen 2022. Mästerskapet går av stapeln den 12 – 14 augusti på Härnösands arena.  – Det är viktigt att vi stöttar lokala initiativ som har ambitionen att växa, säger Ester Sundin Hemström, VD för Mäklarhuset i Härnösand. Det här är det nya folknöjet i stan… Fortsätt läsa Pressrelease: Mäklarhuset kliver in som huvudsponsor!

Inbjudan Svenska Öppna Cornholemästerskapen 2020

Den 15 – 16 augusti 2020 spelas årets upplaga av Svenska öppna cornholemästerskapen. Vi hålla till på Härnösands största arena och räknar med deltagarrekord! Vi har servering från fredagskväll till söndagseftermiddag. Under fredagskvällen är det pub och träning. Lördagskväll bjuder på bankett och dubbelfinal. På söndagseftermiddag sätter singelfinalen punkt på ett mästerskap med spelare från… Fortsätt läsa Inbjudan Svenska Öppna Cornholemästerskapen 2020

Lägg 9 november på minnet

Vi planerar klubbmästerskap i Härnösand då. Segraren är klar för Svenska Öppna 2020. Spel i Öbackahallen. Anmälan kommer senare.   Även Hällesåkers idrottsförening har planer, men inget fastställt. Detsamma gäller Östersund och eventuellt Piteå. Samma sak där: segraren är klar för Svenska Öppna 2020.    

Klubbmästerskap den 20 oktober!

Lördag 20 okt kommer Svenska Cornholeföreningen att arrangera 2018 års klubbmästerskap. Spelplats blir Landgrenshallen i Härnösand och senare på kvällen middag och mer cornhole på st Petri Logen. Anmäl och betala senast 10/10 Klubbmästerskapet spelas i tre grupper; juniorer (upp till tolv år), singel och dubbel. Starttid: Singel kl 9.00 Juniorer kl 10.00 Final ca… Fortsätt läsa Klubbmästerskap den 20 oktober!

Publicerat den
Kategoriserat som Uncategorized