Välkommen du vilsne själ!

Så du hittar inte din plats på Smitingen? Du känner dig osäker och vilsen i en värld fylld av krav: magrutor, beachvolleyboll, rätt solglasögon, rätt i picknickkorgen, tillräckligt med solskyddsfaktor, men det får inte bli kladdigt. (nej hur skulle det se ut?) och rätt ställe på beachen. Ja, det är lätt att känna sig felplacerad!

Men det finns en lösning! En lösning där du slipper alla dessa ok på dina axlar, där världen är lättare, vännerna vänligare, picknicken enklare och inte någon som bryr sig om dina magrutor!

Välkommen till Svenska Cornholeföreningen och Mäklarhuset Svenska Öppna Cornholemästerskap 2022!

Du ska omedelbart lämna Smitingen! Vänd beachen ryggen – det är ändå inget för dig. Du ska hem och skaffa dig en cornholebräda och börja träna! Du ska känna kraften inom dig; hur påsarna flyger genom luften och landar på brädan, där du vill, inte för att du har kraften, utan för att du har känslan i dig för en airmail, för en blocker och för en 12-poängare när du vill!

Du ska anmäla dig till Mäklarhuset Svenska Öppna Cornholemästerskap 2022. Och där ska du vinna. Du ska vinna allt och folk ska säga ”En märklig man! (eller kvinna) En bekant till oss!”

Så ta nu och vänd beachen ryggen – du har ändå ingen naturlig plats där och anmäl dig direkt till mästerskapen. Hos oss är du trygg – här får du vänner!

För alla övriga funderingar: ring Andreas Prytz på 070-349 80 81