The Cornament – Dubbeltävling

Välkommen till Sverigetouren omgång 2 i Uppsala. Vi startar upp helgen med en dubbelrankingturnering på lördagen.

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Datum: 12-november 2023

Lokal: Spelplatsen Säbygatan 9 ligger ca 8 minuters promenad i från tågstationen. Vi spelar i en lokal som har serveringsrättigheter så ingen medhavd mat eller dryck får medtagas. Lokalen brukar ligga runt 18 graders strecket inomhus på vintern, mössa kan vara skönt att ha nära när man har spelpauser.

Schema: Dörrarna öppnar 11:00 och turneringsstart är 13:00.

Spelupplägg: Vi kommer spela hela 6 omgångar i Round Robin format. Därefter går topp 16 till slutspel med tillägget att lag som står på samma antal vinster som laget på 16 plats också går vidare. Således kan det bli fler än 16 lag som tar sig till slutspel.

Boende: Det finns flera hotell i närheten, närmast är Radisson Blu och Clarion Collection samt Elite. På dom 2 förstnämnda brukar vi lösa 15% rabatt, maila gärna till marcus@thecornament.se så skall vi se vilka koder som är aktuella vid tillfället som ni bokar. Det finns också ett billigare alternativ nära stationen vid namn Hotell Centralstation (Vandrarhem Uppsala Central Station).

Lunch: Food Truckens priser är mellan 115-130 SEK.

Anmälan: Lagentré är 320 SEK och betalas på plats före turneringsstart alternativt på www.thecornament.se. Max antal lag är 36.

Får ni inte fram listan (eller hela listan) när ni använder en dator, testa då via telefon eller surfplatta.

 

Övrigt: För er som vill se mer av Uppsala efter avslutad turneringskväll så har vi några Uppsala ambassadörer som står redo att hjälpa er smidigt in på några av Uppsalas ställen.

Kontakt: marcus@thecornament.se

Hjärtligt välkomna/ The Cornament Sweden

För att gå tillbaka till tävlingens startsida, klicka här.