The Cornament – Dubbel (Mars 2024)

Välkommen till Sverigetouren i Uppsala. Vi startar upp helgen med en dubbelturnering på lördagen. Vi kommer spela hela 6 omgångar i Round Robin format. Därefter går topp 16 till slutspel med tillägget att lag som står på samma antal vinster som laget på 16 plats också går vidare. Således kan det bli fler än 16 lag som tar sig till slutspel.

Datum: 9e mars 2024

Lokal/adress: Spelplatsen Säbygatan 9 ligger ca 8 minuters promenad i från tågstationen. Det finns flera hotell i närheten, närmast är Radisson Blu och Clarion Collection samt Elite. På dom 2 förstnämnda brukar vi lösa 15 % rabatt, maila gärna till marcus@thecornament.se så skall vi se vilka koder som är aktuella vid tillfället som ni bokar. Det finns också ett billigare alternativ nära stationen vid namn Hotell Centralstation (Vandrarhem Uppsala Central Station).

Schema: Dörrarna öppnar 11:00 och turneringsstart är 13:00.

Lunch: Vi spelar i en lokal som har serveringsrättigheter så ingen medhavd mat eller dryck får medtagas. Lokalen brukar ligga runt 18 graders strecket inomhus på vintern, mössa kan vara skönt att ha nära när man har spelpauser. Food Truckens priser är mellan 115-130 SEK.

Liveresultat: Klicka här för att se liveresultat.

Livestream: Lördagens dubbel, bana 1, klicka här.

Anmälan: Lagentré är 320 SEK och betalas på plats före turneringsstart alternativt på www.thecornament.se. Max antal lag är 36.

 

Kontakt: Kontaktperson för arrangemanget är Marcus Leto som du kan nå på marcus@thecornament.se.

Hjärtligt välkomna.