Svenska Öppna – inför eventet

Den 11 - 13 augusti är ALLA välkomna till Svenska Öppna Cornholemästerskapen 2023

  

Alla - från de som aldrig kastat en påse till fullfjädrade elitspelare deltar på Svenska Öppna Cornholemästerskapen 2023. Vi spelar som vanligt på Härnösands arena. Nytt för året är att singeln spelas på fredag (den 11:e augusti) från kl 13.00 och finalen går på fredagskväll. Dubbeln spelas på lördagen (12 augusti) som vanligt. Vinster till segrare i alla klasser. Priser lottas ut till alla deltagare. Så länge du spelar har du chans till fina priser! Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Platsen är sedvanliga Härnösands arena, vid porten till Höga Kusten!

Svenska cornholeföreningen har sedan 2016 drivit Svenska Öppna cornholemästerskapen. Vissa spelar på fullaste allvar, andra spelar mest för att man får stå och snacka strunt ett tag. Alla är lika välkomna!

Idag finns klubbar på Gotland, i Hällesåker, Härnösand, Mora, Umeå och Östersund, och fler planeras att starta under året.

Stolta sponsorer för Svenska Öppna Cornholemästerskapen 2023

 
 


Tips för att komma igång: företagsevent

Anordna ett kval till SM! Vi fixar tävling, priser, brädor, påsar och engagerade tävlingsledare. Er vinnare får en plats i Svenska Öppna Cornholemästerskapen nästa år! Dessutom får ni en introduktionskurs och en kortare föreläsning i sporten cornholes historia, både i Sverige och utomlands. Pris: 4900 + resekostnader. Hör av er till skoglund@fredagar.se för mer information.