Pressrelease: Mäklarhuset kliver in som huvudsponsor!

Mäklarhuset i Härnösand kliver in som huvudsponsor för Svenska Öppna Cornholemästerskapen 2022. Mästerskapet går av stapeln den 12 – 14 augusti på Härnösands arena. 
– Det är viktigt att vi stöttar lokala initiativ som har ambitionen att växa, säger Ester Sundin Hemström, VD för Mäklarhuset i Härnösand. Det här är det nya folknöjet i stan och vi vill vara med och ge både Härnösandsbor och inresta en möjlighet till fantastiska semesteruppelevelser i sommar.
Svenska Öppna Cornholemästerskapen har spelats årligen sedan 2016 i Härnösand och kunnat genomföras och utvecklats trots pandemier som stört.
– Vi hoppas på fler än 300 startande i år, säger Mathias Mabergs, ordförande i Svenska Cornholeföreningen.  Vi ser en sport som vuxit för varje år och under det senaste året har klubbar anslutit sig från Östersund, Gotland och Göteborg.
Cornhole är ett brädspel där man ska kasta påsar åtta meter bort på en bräda och bäst av allt ned i ett hål i brädan. Det är en precisionssport på samma sätt som dart, kubb och boule. Spelet passar bra i svenska trädgårdar och har därför en naturlig koppling till Mäklarhusets bransch: många villaägare är hängivna spelare.
Mäklarhuset är Sveriges största fria mäklarkedja. Företaget drivs av att tänka nytt och gå sin egen väg. Att ständigt göra saker lite smartare för sina kunder. Ambition är att alltid leverera en kundupplevelse i världsklass, något både Ester och Mathias hoppas att även Svenska Öppna Cornholemästerskapen ska göra.
– Vi har tagit steg varje år mot ett proffsigare och proffsigare event. Vi ser att både tyskar och amerikaner söker sig till oss. Med Mäklarhusets stöd kan vi ta ett par snabba steg till i vår utvecklingskurva och erbjuda både ett kul lokalt evenemang och norra Europas största cornholeturnering, säger Mathias Mabergs.
– Jag älskar Svenska Öppna! säger Ester Hemström. Det är både trevlig och proffsigt arrangerat – alla känner sig välkomna oavsett förkunskaper i cornhole!
Läs mer: 
www.svenskcornhole.se
Kontakt: 
Mathias Mabergs Ester Sundin Hemström
Mathias.mabergs@hotmail.se ester.hemstrom@maklarhuset.se
070-55 48 733 070-348 85 80

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *