Info inför KM och festen 20 okt 2018

Praktisk info inför KM och fest på St Petrilogen 20 okt

Klubbmästerskapet spelas i Landgrenshallen som kommer att vara öppen från 8.00. Ni som har brädor och påsar får gärna ta med dem i god tid innan kl 9.00.

Singelspelet startar 9.00 och finalen spelas ca 12.45.

Juniorerna startar 10.00 och beräknas vara klara ca 11.00.

Dubbeln börjar direkt efter singelfinalen.

Spelschema presenteras under kommande vecka innan matchdag.

Utomhusskor är inte tillåtna på planen. Ta gärna med inneskor.

Det råder alkoholförbud i hallen.

Det kommer att finnas kiosk med försäljning av kaffe, te, läsk, vatten, festis, godis, mazariner, chokladbollar och bananer. Mat får man alltså ordna själv på lämpligt sätt.

Festen på St Petrilogen börjar kl 19 med middag. Efter maten kommer man att kunna spela cornhole i en Blitzturnering som går till på sätt att man får utmana vem man vill på match. Spelarna betalar tillsammans 10 kr i matchavgift som läggs i en pokal (tips – ta med mynt och kontanter i lämpliga valörer). Varje match spelas i fyra kastomgångar. Vinnaren i matchen skriver sitt namn på en lapp som läggs i en skål. Efter kvällens slut dras en vinnare ur skålen med namnlappar och vinnaren tar hem hela pokalen med alla pengar.

Under dagen och kvällen arrangeras ett mästerskapslotteri med 100 lotter á 50 kr. Första pris är Cornhholefabrikens specialtillverkade mästerskapsbrädor anno 2018 med gulddetaljer och guldpåsar. Andra och tredje pris består av fina chokladaskar. Vinnare dras under kvällen på St Petrilogen.

Välkomna!